The social network

picture picture picture picture
logo

Emigracja do Czech

Imigracja jest czesto zwiazane z przejsciem do stalego miejsca zamieszkania czlonkow rodziny. Podstawa dlugoterminowej wizy biznesowej w wielu Czechy (numer wizy 65) cudzoziemcow w wieku ponizej 18 lat, jest udzial w prawnej jako zalozyciela lub co-sponsorow. Wszystkie osoby, ktore sa czescia firmy zarejestrowanej w Czechach, ma mozliwosc i prawo do uzyskania dlugoterminowej wizy.

Aby to zrobic w jednym z biura czeski konsulat zastosowac zestaw niezbednych dokumentow oraz uiszczenia oplaty wizowej. Procedura przetwarzania w konsulacie Czech w obecnym prawodawstwie jest do 120 dni.
  W poprzednich artykulach zamieszczonych na stronie internetowej "Pradze Leo "otrzymal znaczna uwage nie tylko na procedury imigracji do Czech, ale takze integracji cudzoziemcow w spoleczenstwie czeskim.

A jesli wszystko, co dotyczy wizowego dla obywateli powyzej 18 lat, jest oczywiste, ze uzyskanie wizy do dzieci w wieku wiekszosc obcokrajowcow nie ma wystarczajacych informacji. Nie nalezy rowniez zajac sie kwestia sposobu skladania dokumentow z bliskich krewnych. W tym artykule opisano, jak zorganizowac imigracyjnego dziecko lub bliski krewny (rodzic) w ciagu 65 lat w Republice Czeskiej, i ze moze to byc powod.

The Law "spotkanie z rodzina", dzialajacych we wszystkich krajach Europa Unii przewiduje, ze cudzoziemiec moze zlozyc dokumenty do konsulatu Republiki Czeskiej, jezeli:
  
    W Czechach ma meza lub zone, ktora ma zezwolenie na pobyt lub stalego pobytu w Republice Czeskiej (zezwolenia na pobyt lub stalego pobytu w Republice Czeskiej);
    Czy rodzica lub rodzicow, ktorzy (e) jest (sa) zezwolenia na pobyt lub stalego pobytu w Republice Czeskiej;
    Czy bliskiego czlonka rodziny (syn, corka), ktory (ND) ma zezwolenia na pobyt lub stalego pobytu w Republice Czeskiej, a on niepelnosprawnosci, lub wieku powyzej 65 lat.

Pierwsza pozycja pozwala na przedstawienie do czeskiego konsulatu o wize dla zony lub meza cudzoziemca, ktory posiada zezwolenie na pobyt lub na pobyt staly w Republice Czeskiej. Oznacza to, ze jesli wezmiemy pod uwage kwestie numer wizy 65 przez osobe prawna, malzonka moze byc zalozyciel firmy, a druga - do wykonania dokumenty, na podstawie prawa o laczeniu rodzin.

Drugi pozwala ust do ubiegania sie o wize dla dzieci ponizej 18, ktorzy maja co najmniej jedno z rodzicow mieszka w Czechach z waznego zezwolenia na pobyt lub stalego pobytu.
  Trzecia pozycja pozwala ubiegac sie o wize niepelnosprawnych (na utrzymaniu), bez wzgledu na wiek, jesli Czechy zyja bliskiego krewnego (sponsor), ktora ma status dokumentu pobytowego lub stalego pobytu.

W ten sam sposob moze ubiegac sie cudzoziemiec ponad 65 lat, syn, ktory mieszka w Republice Czeskiej lub corki, ktory () status zezwolenia na pobyt lub pobyt staly.
  Okazuje sie, ze ludzie, ktorzy sa prawnie wieku i nie moze byc zalozycieli osoby prawnej (dzieci, rodzicow lub krewnych osob niepelnosprawnych) mozna jeszcze uzyskac pozwolenie na pobyt lub stalego pobytu w Republice Czeskiej na podstawie prawa o laczeniu rodzin.

Obcokrajowcy w wieku od 18 do 65 lat do uzyskania pozwolenia na pobyt w Republice Czeskiej, najlepszym rozwiazaniem jest udzial w prawnej jako zalozyciela lub co-sponsorow. Powod jest prosty, najlepiej kazdego panstwa imigrantow - obywateli z pelna zdolnosc do pracy i moze prowadzic pelne zycia.

Status wspolzalozyciel sugeruje, ze cudzoziemiec, ktory stal sie czescia prawnej bedzie do prowadzenia dzialalnosci gospodarczej, rozwoju pewnego rodzaju dzialalnosci, a tym samym osiagac zyski w skarbu panstwa.
  Wydawanie wiz do dzieci jest czysto techniczny problem, oczywiscie tylko na podstawie prawnie dokumentow dobrze uformowanych.
  I to jest bardzo wazne, by zawsze pamietac, ze w mysl obecnego prawa, cudzoziemcow mieszkajacych w Republice Czeskiej do wydawania w okresie przedluzenia jego pobytu.

Straznicy porzadku i sluzby imigracyjne na podstawie deportacji naruszenia obowiazku wizowego w Czechach dziala szybko i dokladnie.
  Aby uzyskac wiecej informacji, przygotowanie niezbednych dokumentow i procedur rejestracji na wyjazd do Republiki Czeskiej mozna uzyskac przez telefon lub e-mail do firmy "Prague Lion".
  Firma Praga Leo - uslugi emigracji w Czechach

© Copyright podroz.folksy.info.Rekreacja, ozdrorovlenie.