The social network

picture picture picture picture
logo

Visa do Republiki Czeskiej, ktora jest dla Ciebie, co funkcji

Czech wizy - jeden z najpopularniejszych wyszukiwan w Internecie, jesli chodzi o mozliwosc podrozy do Czech. Cele tego moga byc rozne: poszukiwanie mozliwosci zatrudnienia, chec kontynuowania studiow wyzszych w Europa lub otworzyc firme w Czechach. Istnieje rowniez specjalny rodzaj wizy - wizy w celu polaczenia z rodzina.
O wizy Schengen jest duzo, wiec nie bierzemy pod uwage ten temat w tym artykule.

Przedsiebiorczosci i biznesu wizy sa najczesciej ci, ktorzy otworzyli dzialalnosc w Republice Czeskiej. Wiza ta jest wazna przez 356 dni i pozwala na wprowadzenie Czech poza dowolna ilosc razy, jak rowniez na jego terytorium przez czas nieokreslony.
W kazdym przypadku, bez wzgledu na cel podrozy, najczesciej, to wiaze sie z duzym kosztow pienieznych.

Aby otrzymac wizy dlugoterminowej (ktorych cele moga byc przeszkoleni w Republice Czeskiej, firma w Republice Czeskiej, pracujacy w Czechach), musisz miec imponujaca sume. Na przyklad, dla studentow ponizej 18 roku zycia o jeden rok, musi miec co najmniej 37 370 CZK. Dla studentow od 18 lat - nie mniej niz 74 740 Czech NOK. Aby otrzymac wizy w celu prowadzenia dzialalnosci gospodarczej musi posiadac 101 000 koron czeskich, w tym samym okresie.

Po otwarciu Krotki Wizy do Czech (do 3 miesiecy) powinien byc 1010 CZK na jeden dzien, jesli w odleglosci mniej niz 30 dni i 34 340 CZK - caly podczas pobytu w podroz potrwa 30 dni.
Po dostarczeniu dokumentow do centrum wize musi przedstawic dokument na temat dostepnosci masz, ze ilosc pieniedzy.
Jesli zamierzasz pracowac w Czechach, nalezy przedstawic dokument gwarantuje istnienie nieruchomosci zyc w tym kraju od pierwszego otwarcia w ostatnim dniu waznosci wizy.

Czytaj wiecej na stronie internetowej firmy Perspektiva IMPEREAL sro
Czechy wizy
Firm w Republice Czeskiej

Edukacja w Czechach
Praca w Czechach

© Copyright podroz.folksy.info.Rekreacja, ozdrorovlenie.